FK Jerv velger Phonero Club300

Når FK Jerv skulle velge ny mobiloperatør, falt valget på Phonero sin nye løsninger, Club300. En løsning som både sparer klubben for kostnader på telefoni, men også som gir klubben kickback.

Velger bedriftsløsning fra Phonero

FK Jerv har tegnet seg opp på Phonero sin nye bedriftsløsning, når vi nå skulle velge ny mobiloperatør for klubben. Gjennom Phonero Club300 får klubben meget konkurransedyktige priser, suveren dekning fra et innovativt mobilselskap med smarte løsninger og ikke minst muligheten for kickback til klubben for hver sponsor og næringsaktør i området som bytter til Phonero Club300.

- Vi er avhengig av å god dekning og en god løsning på klubbens mobilabonnementer, og gjennom Phonero får vi en smart løsning til meget konkurransedyktige priser.
Når vi nå valgte løsningen fra Phonero, så får vi redusert månedlige kostander med nesten 50% og får i tillegg kickback på alle abonnementer som selges i sponsornettverket og næringslivet her, sier daglig leder Trond Christoffersen.

Og oppfordringen er enkel.
Her er det bare å velge Phonero Club300, så sparer bedriften penger samtidig som FK Jerv kan tjene penger, en vinn vinn-situasjon vi applauderer.

 

Annonse fra Obos-ligaen: