FK Jerv har bidratt med draktsett til barn i Kenya

Mara Action Aid jobber for å gi barn som lever i ekstrem fattigdom i Kenya skolegang og en verdig barndom. Organisasjonen driver et utdannings- og aktivitetsprogram for masai-barn i et område utenfor Narok. De gir dem økonomisk støtte til skolegang og skoleutstyr, og støtter barnas familier med mat og annet de måtte trenge. Mara Action Aid gir også et etter skole-tilbud til barna med undervisning, leksehjelp og organisert aktivitet hvor fotball er veldig viktig.

Gjennom utdanning og idrett får barna en pause fra hverdagens utfordringer og en plattform for å utvikle seg selv og sine evner i et trygt og støttende miljø. Det aktivitetsprogrammet de driver har et ekstra fokus på fotball fordi dette er et viktig lagspill som bidrar til å styrker følelsen av samhold og fellesskap blant barna. De får muligheten til å oppleve mestring og å sette seg mål. For mange av disse barna, kan idrett også bidra til å åpne dører til videre muligheter og inspirere dem til å arbeide hardt for å nå sine mål. Mara Action Aids fokus på utdanning og idrett er tilrettelagt for å gi barna de verktøyene de trenger for å bygge en bedre fremtid.

Mara Action Aid med Emma Sandvik i spissen, vil rekke en takk til FK Jerv for bidraget med draktsettene til Kenya.

- Vi setter virkelig stor prise på dette. Barna var helt i 100 når vi kom med overraskelsen. Det har vært veldig stas!, sier Sandvik.

«Sammen skaper vi stolte øyeblikk»

Annonse: