Fargerike og Interiørgården er med oss videre!

Vi kan meddele at samarbeidet med sølvpartneren Fargerike fortsetter og at Interiørgården går inn som nettverkspartner med Roald Yttervik i spissen. Bedriftene blir med oss ut 2024!

Fargerike Grimstad holder til på Odden 4 (ved Oddensenteret), og er en ledende fargehandel med kunnskap og kompetanse innen farger og trender. Interiørgården holder til i Bark Silas vei 4 og ligger veldig nært Fargerike. Dette er også to bedrifter med tette bånd. 

Roald Yttervik har eid Fargerike Grimstad siden 1. januar 1994, som vil si i hele 28år!, men nå har Eirik Mørland og Kim Andrè Osmundsen tatt over Fargerike Grimstad. 

Det er gledelig å se at både ferske eierne Eirik og Kim Andrè av Fargerike Grimstad viderefører det gode samarbeidet vi har hatt i flere år, og at Roald også blir med videre, men med Interiørgården! 

Fargerike Grimstad

Fargerike ønsker å yte den beste service for deg som kunde og ønsker deg hjertelig velkommen til en butikk med inspirerende utstillinger, en flott gave- og interiøravdeling, samt mye lagerført gulv, maling og tapet. 

Hos Fargerike møter du interiørkonsulenter som gjerne kommer til deg eller hjelper deg i butikk. De har egen systue som skreddersyr dine gardiner, puter, møbler og klær. 

Interiørgården

Ved å se på den sentrumsnære utviklingen som skjer i Grimstad, både når det gjelder bolig og næring, føler vi oss privilegerte som kan tilby lokaler med en beliggenhet helt inntil sentrum og langs hovedfartsåren til Grimstad. Det er god tilgang på parkeringsplasser, både utenfor og i parkeringskjelleren i bygget. 

Ønsker man å lese mer om bedriftene, da kan du trykke på overskriftene av Fargerike og Interiørgården! 

Vi ser frem til et fruktbart og godt samarbeid i tiden fremover! Vi gleder oss over at Fargerike og Interiørgården har valgt å bli med oss videre!

Annonse: