Fantastisk snuoperasjon og seier!

Overtidsscoring gjorde at vi slo Elverum 3-2 på bortebane!

I dag ventet den siste kampen i et langt kampprogram for Sandstø & co. Etter tungt tap for Arendal var gutta klare for revansj mot nyopprykkede Elverum.

Det begynner dårlig når Elverum går opp i ledelsen etter 25 minutter. Etter en 1. omgang preget av mye unøyaktig og slurv går vi til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

I pausen kommer Grimstad-gutt Vegard Somdal inn for Ogungbaro, og Danso flyttes ned på midtbanen. Det er et bedre Jerv-lag som kommer på banen i den andre omgangen, og vi får gradvis et lite trykk på hjemmelaget. De store sjansene uteblir dog, og tiden går fort mot 60, 70 og 80. Etter 81 minutter kommer endelig utlikningen! Somdal gjør et herlig forarbeid når han dribler av 2-3 mann, før han legger inn til Gomes som stanger ballen i nettet! Bare tre minutter senere skjer det som absolutt ikke skulle skje: Elverum går opp i ledelsen igjen og vi får en skikkelig kalddusj. Allikevel fortsetter vi å presse på og etter 86 minutter får vi en ny utlikning. Denne gang med Espen Knudsen som header ballen i mål på corner! 2-2 nå. De siste minuttene presser vi på for vinnermålet, og tre minutter på overtid får vi en et nytt hjørnespark. Ballen slås inn i boksen, og der er det vår kjære Andreas Hagen som ruver høyest og setter ballen i mål! Kampen er snudd til 2-3! Elverum prøver et siste desperat forsøk på overtid av overtiden, men etter 94 minutter er seieren et faktum.

Dermed tar vi en utrolig viktig seier borte mot Elverum! Vi går forbi Kongsvinger, Tromsdalen og Åsane samtidig som vi kommer enda lengre unna Fredrikstad, Arendal og nettopp Elverum i bunnen. Det som så ut til å bli en mørk fotballdag for Grimstad-fansen endte til slutt opp på best tenkelig vis, og nå går gutta inn i en to ukers pause før Start venter på Levermyr 3. september. Heia Jerv!