Fantastisk seier over Sandnes Ulf!

Etter en meget spennende kamp blir alle tre poengene igjen i Grimstad

Det var duket for en spennende kamp i regnværet på Levermyr Stadion når Sandnes Ulf var gjester.

Pangstart

Vi fikk en meget god start på kampen når vi allerede etter 10 minutter gikk opp i 1-0 ledelse etter et kanonskudd av Campos. På et innlegg la Ibrahim ballen fint igjen til Campos som dundret ballen i mål fra 12-13 meter. Utover i omgangen fortsatte vi å presse på, men vi manglet litt på siste tredjedelen for å øke ledelsen. Etter en drøy halvtime kom Sandnes Ulf til en stor sjanse når en gammel kjenning, Baidoo, fikk skyte fra 14 meter, men avslutningen gikk rett på Øvretveit. Vi gikk til pause på 1-0 ledelse.

Solid defensivt

Innen det var spilt 20 minutter av andre omgang, hadde Sandens Ulf hatt 2-3 gode sjanser, men Øvretveit var patent ved alle anledninger og fikk avverget. Vi fortsatte å presse på for scoring også i andre omgang, og selv om sjansene var der - lyktes vi ikke med å få ballen i mål. Andre omgang var til tider en meget god defensiv kamp, og vi holdt 1-0 ledelsen helt inn. Nok en seier på Levermyr stadion.

Intervju med Sandstø:

Bytter:

61' Schröter ut, Kok inn
71' Ibrahim ut, Pibe inn
71' Mafi ut, Solli inn
82' Campos ut, Fandi inn
82' Furtado ut, Zernichow inn