Fantastisk seier mot Ranheim

Det ble målrikt i kveldens seier mot Ranheim

Dagens kamp mot Ranheim var siste seriekamp før gutta tar en velfortjent sommerpause.

God defensiv omgang

Vi fikk en god start på første omgang når vi gikk opp i 1-0 ledelse etter allerede 9 minutter. Solli tok et raid langs siden og slo en perfekt ball inn til Furtado, som kunne sette ballen enkelt i mål. Når det nærmet seg 20 spilte minutter var vi nær ved å doble ledelsen, men avslutningen gikk i stolpen. Uten å skape de store sjansene, stod vi godt defensivt mot det Ranheim hadde å komme med. Ranheim hadde et par gode sjanser, men vi fikk avverget.

Målrik omgang

Vi fikk en svak start på andre omgang, og da det var spilt i underkant av 50 minutter var Ranheim oppe i 2-1 ledelse. Vi presset på for utligning og da det var spilt 77 minutter satt vi ballen i mål. Furtado spiller vegg med Pibe før han setter ballen fint i mål, og stillingen var 2-2. Da det var spilt 80 minutter pekte dommeren på straffemerket i Ranheims favør. Straffen ble satt i mål og igjen måtte vi jage scoring, stillingen var da 3-2. I det 84.minutt header Sandberg ballen inn i feltet etter en dødball og der var Pibe som satt ballen lekkert i mål. Utligning var nok et faktum, og stillingen var 3-3. Men det stoppet ikke der. 4 minutter på overtid går ballen i mål igjen. Fandi tar med seg ballen og skøyt i en Ranheim spiller, ballen gikk over keeper og der kom Campos og stupheadet ballen i mål. Med ballen i mål kunne vi juble for 4-3 seier borte mot Ranheim.

Kampens høydepunkter kan du se her:

Bytter

65' Norheim ut, Konté inn
81' Kok ut, Fandi inn
81' Wichne ut, Zernichow inn
89' Pibe ut, Håbestad inn