IMG_3913

Family Sports Club Grimstad er med oss videre!

Family Sports Club Grimstad spiller videre på lag med oss, ut 2025!

Vi kan meddele at Family Sports Club Grimstad er med oss videre på laget de neste to årene. Family Sports Club Grimstad er en solid og viktig partner som har vært med oss rundt 10år. Med det tok vi noen ord med senterleder av Family Sports Club Grimstad, Inger Margrethe Aas.

«Jerv er laget vårt og det er stas!»

- Det er veldig hyggelig å støtte opp om det lokale og Grimstads ledende fotball-lag. Jerv er jo laget vårt og det er selvfølgelig veldig stas. Ikke minst er det mange som ser opp til Jervspillerne. De er forbilder for folket. Vi synes det er veldig hyggelig å ha spillerne her på Family, forteller Aas. 

- Spillerne er her ganske mange ganger i uken. Samtidig om spillere er skadet oppholder de seg mye her. Noen spillere er her hyppigere enn andre, sier senterlederen med et smil.

IMG_3913.jpeg
Både spillere, markedsansvarlig, Kamilla Aabel og senterleder, Inger Margrethe Aas gleder seg over videre samarbeid!

Nettverket

- Jeg synes det er veldig hyggelig på nettverkssamlinger dere har. Eneste for vår del er prioritering av de ulike arrangementene. I løpet av en dag er jeg i veldig mye kontakt med kunden og det samme må jeg jo være på arrangementer med dere, så neste år vil planlegges bedre rundt dette. Som sagt er det veldig hyggelig og flotte arrangementer, det er oss det står på!, sier Aas og ser frem til fortsettelsen.

Nådd budsjett

- Vi har et mål hver måned. Alle månedene uten februar i år, har vi klart målene vi har satt. Medlemstallet er såpass bra at målet vårt er å holde medlemstallet igjennom neste år. Vi skal ikke øke særlig mye men beholde mengden vi har. Så vi ligger totalt bedre an, enn vi hadde budsjettert!, sier Aas avslutningsvis. 

Treningssenteret holder til i underetasjen på Fokussenteret Grimstad. Har du ikke testet Family Sports Club Grimstad anbefaler vi deg å ta turen innom. Sjekk ut Family Sport Club Grimstad her!

Vi ser frem til videre samarbeid med Family Sports Club Grimstad! 

Annonse: