Få plasser igjen!

I år inviterer Jerv til OBOS-Camp for alle barn mellom 6 og 13 år 7-9. august i sommerferien!

Vi kan meddele at det er over 120 påmeldte og i underkant av 30 plasser igjen på årets OBOS-Camp! Så skal du ha plass bør du gjøre dette NÅ!

 Meld deg på OBOS-Camp her

OBOS-Camp er en ny nasjonal fotballsatsning, med fotballcamper over hele Norge. Den har fokus på kvalitet, trivsel og inkludering.

Hva er OBOS-Camp?

OBOS Camp er en helt ny nasjonal profesjonell fotballcamp der kvalitet, trivsel og inkludering er i fokus. Campene er preget av innhold av høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører og mye aktivitet. Målet med OBOS-Camp er å gi barn og unge et tilbud som skiller seg ut fra det de gjør ellers i fotballhverdagen. Det skal tilbys fotballaktivitet med god kvalitet, til en pris som gjør det tilgjengelig for flere. Du kan lese mer på obos-camp.no.

 

Hvem kan delta på OBOS Camp?

Barn fra 2010 til 2017, altså fra 6 til 13 år.

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS-Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære. OBOS-Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

Praktisk informasjon

Sted: Levermyr Kunstgress

Dato: 7-9. august

Deltakeravgift: 900 kr

Deltakeravgiften inkluderer lunsj alle dager, frukt, samt årets OBOS-Camp drakt og -ball.

Program og innhold

En typisk dag på OBOS-Camp består av to fotballøkter på feltet, lunsj og enkelte dager faglig innhold innendørs. Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkten før lunsj har fokus på trening og deløvelser rundt dagens tema, mens fotballøkten etter lunsj består av ulike kampformer knyttet til samme tema.

OBOS-Camp har også fokus på utvikling av mentalitet hos deltakerne. Hver dag vil ha et eget mentalitetstema som spillerne vil bli bevisstgjort og få oppfølging på.

Dagene starter med oppmøte til første økt kl. 09:55. NB: Første dag skal alle spillere registreres. Oppmøte vil da være kl. 09:30! Resterende dager to dager er oppmøte 09:55.

Det vil være et max antall plasser på 150 deltakere. Påmeldingsfristen er 1. august og det vil også være mulig å stå på venteliste om det skulle bli fullt!

NB: Det vil forekomme et gebyr om man melder seg på og ikke møte opp. Dette er fordi man ønsker flest barn skal få muligheten til å være med på Campen. Gi beskjed i god tid om noe skal forekomme, og man ikke kan delta!

Vi gleder oss til OBOS-Camp og håper du blir med oss! 

Framegrab OBOS-camp - Mjøndalen 25.jpg
Annonse: