- Vi går selvsagt for å vinne

Les om troppen som reiser nordover og litt av Minis tanker rundt kampen!

(Foto Jan Skaregrøm)

I morgen er det klart for en spennende og tøff bortekamp når vi er gjester på Aspmyra mot serieleder Bodø/Glimt. Det er første gang gjennom tidene at vi møter laget fra nord i seriespill.

I skrivende stund, lørdag formiddag, sitter gutta sammen med trenerapparatet på flyet nordover. Disse spillerne er med:

Øyvind Knutsen
Stian Christensen
Brice Wembangomo
Eirik Haugstad
Espen Knudsen
Glenn Andersen
Nils Petter Andersen
Kristoffer Tønnessen
Erixon Danso
Tobias Collett
Jakob Toft
Christopher MacConnacher
Alexander Lind
Halvor Hovstad
Ulrik Berglann
Jan Jenssen

Noen forfall

Noen spillere er ikke med til helgas kamp. Dette gjelder Hoel Andersen, Ogungbaro, David Akintola og Andreas Hagen. Sistnevnte har ei kjenning i beinet som har blitt litt forverret de siste dagene. Hvor lenge vår nummer 23 er ute, er fortsatt uvisst, forteller assistenttrener Mini.

- Vi går selvsagt for seier

Allikevel er det en meget sterk tropp som er klare for å gi Bodø/Glimt skikkelig kamp. - Vi skal gi full gass, og tørre å spille vårt spill. Det handler om å ikke bli defensive i tankegangen, og spille på det vi er gode på, sier en motivert assistenttrener.  - Vi skal gå ut på banen uredde og 100% for å vinne!

Vi gleder oss til morgendagens kamp på Aspmyra - og det håper vi dere også gjør. Selv om man ikke er tilstede på kampen håper vi alle heier på oss, enten foran TV-skjermen (Eurosport Norge) eller på et av byens utesteder. Kampstart er 15:30. Heia Jerv!

Annonse: