IMG_0104

Et langt og fantastisk kapittel med Arne Sandstø er nå avsluttet

Arne Sandstø forlater FK Jerv og reiser videre til Danmark!

Foto: Helge N. Olsen

FK Jerv har blitt enige med FC Midtjylland om en overgang av hovedtrener Arne Sandstø ved umiddelbar virkning. Sandstø går inn som førstelagstrener i FC Midtjylland. 

Arne har nå vært 7,5 år i klubben og har oppnådd en fantastisk progresjon og resultater som vi er evig takknemlig for. Han har gjort langt mer enn det som kan forventes av en hovedtrener. Dette både i klubben, blant samarbeidspartnere og i media. Arne skriver seg inn i historiebøkene til Jerv med gullskrift. 

- Vi ville gjerne beholde Arne i klubben videre, men samtidig har vi full forståelse og respekt for at han ønsker denne overgangen. Arne er en unik, lidenskapelig fotballmann som alltid gir 100% av seg selv. Vi er utrolig takknemlig for alt han har gjort for klubben. Med det ønsker vi Arne masse lykke til i den nye jobben og vi håper å se han på Levermyr når han er i Grimstad, sier styreleder Øyvind Johannesen.

IMG_9783.jpeg
Arne Sandstø reiser til Midtjylland! Vi ønsker han masse lykke til!

Arbeidet med å ansette en ny hovedtrener starter umiddelbart. 

- Det at trenere skifter jobb er en naturlig del av fotballen. Selv om det er ekstra spesielt for oss ettersom Arne har betydd så mye for klubben i lang tid, sier Johannesen. 

- Dette endrer i midlertidig ingenting i forhold til de målsetningene vi har satt oss og vi går i gang for å finne den beste treneren som kan bidra til at klubben tar de neste stegene mot Eliteserien, forteller Øyvind Johannesen avslutningsvis. 

Spørsmål kan stilles til daglig leder Jon Ole Reinhardsen eller styreleder Øyvind Johannesen.

Annonse: