Eskil Topland Duesund signerer sin første proffkontrakt!

Talentfull Grimstadgutt er klar for A-laget!

Vi kan med stolthet meddele at våres kjære Eskil Topland Duesund (16) signerer sin første proffkontrakt for klubben! Eskil har vært med A-laget siden sommeren og har siden den gang hatt en god utvikling. Nå er Grimstadgutten klar for tre år i gult og blått. 

Vi intervjuer Eskil etter kontrakt signeringen


 

God utvikling

- Vi har fulgt Eskil og hans utvikling tett. Han viser en stor vilje og treningsiver til å nå sine drømmer. Med hans kvaliteter og målsetninger kan vi bare glede oss over hva han kan oppnå, forteller utviklingsansvarlig Erik Krokvik som er klokketro på at Eskil kan nå så langt han vil.

Eskil signerer en treårsavtale.
Eskil signerer en treårsavtale.

Takker utviklingsavdelingen

- Vi vil takke utviklingsavdelingen, Erik Krokvik og Are Strømland for den tette oppfølgingen og den gode jobben som de gjør i kulissene. Dette viser at spillere kan oppnå drømmene sine med god oppfølging, målrettet og hardt arbeid, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen som har stor tro på den talentfulle og unge spilleren som skal nå tre inn i A-lagsstallen. 

Med en treårsavtale i boks kan vi glede oss til å følge Eskil på sin reise her i Jerv. Det blir en spennende tid i vente!

Med det ønsker vi Eskil masse lykke videre og hjertelig velkommen til A-stallen!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: