Erik Emanuel Longe Grønner lånes ut til Jerv!

Angrepsspilleren er klar for Grimstad og Jerv!

Foto: Christian Blom / NTB

Etter at troppen har flere skader, spesielt offensive spillere er det ikke til å legge skjul på at Jerv har et behov for forsterkninger. Med dette har vi signert en utlånsavtale på Erik Emanuel Longe Grønner ut juli. 

Grønner har spilt i Kjelsås, Bærum og Sogndal. I sistnevnte klubb har Erik 25 ordinære kamper (+cup). Spissen har også 8 mål i 2022 for Sogndal. 

Vi kan meddele at Grønner er spilleklar til søndagens kamp mot Kristiansund.

- Det blir veldig moro! Det er en ny klubb som har ambisjoner og det har jeg også som spiller. Jeg tror det blir en bra match, sier Grønner.

Erik Emanuel Grønner i aksjon!
Erik Emanuel Grønner i aksjon!

Føler seg ønsket 

- Jeg kjenner ingen herifra, men jeg har fulgt Jerv lenge og vet om mange av spillerne.

- Dialogen med Jerv har gjort at jeg føler meg ønsket. De viste interesse og jeg er interessert i å få spilt mest mulig. Med beliggenhet Sørlandet, gleder jeg meg veldig. Det er et veldig flott sted og Jerv har gjort det bra i flere år. Jeg ser Jerv på som en stor klubb å være en del av, forteller spissen som holder på å pakke kofferten før han ankommer Grimstad i morgen tidlig. 

Erik Emanuel er 22 år fra Oslo. Med sine 190 cm er han en fysisk spiss med mye energi, fart og styrke. Han beskriver seg selv som en spiss med øye for mål og er opptatt av å være med på å dyrke et bra miljø i spillergruppa. 

Vi ønsker Erik Emanuel hjertelig velkommen til klubben og vi i Jerv gleder oss til å bli kjent med Erik Emanuel! 

Annonse fra Obos-ligaen: