Enzo Philibert er klar for Jerv!

Fransk talentfull midtstopper har signert!

De medisinske godkjenninger og signeringen er på plass, kan vi nå fortelle at Enzo Philibert (20) har blitt Jervspiller ut 2024 sesongen! Dette er noe Arne Sandstø med trenerteam er svært fornøyd med.

- Enzo er en ung moderne, offensiv fotballspiller som støter mye. Han har veldig "trøkk" i det å holde angrepsspillerne feilvendt og langt i fra målet våres.

- Han er en fantastisk fin person. En glad gutt som er offensive i hodet og som det forventes mye av. Enzo kommer fra Frankrike og har noen innsatser på et veldig høyt nivå, vesentlig høyere rangert enn oss.

- Vi er veldig glad for å ha han her og vi tror at vi er det riktige stedet for ham i forhold til å ta steg videre. Han skal utvikle seg her hos oss, forteller Arne avslutningsvis.

Reidar Berg er svært fornøyd med signeringen og ønsker Enzo velkommen
Reidar Berg er svært fornøyd med signeringen og ønsker Enzo velkommen

Enzo forteller om valget

- Jeg er veldig glad for å komme her. Jeg liker klubben og det er en god start på året. Nå har jeg prøvespilt her noen uker og fått kjent på nivået. Jerv virker som en veldig fin klubb og jeg har god tro på at dette er rett steg for meg og min karriere, da jeg er ung.

- Mine styrker som midtstopper er spesifikt duellering og kommunikasjon. Jeg liker å snakke og ta ansvar. Dette mener jeg er svært viktig for meg og for at hele laget skal fungere bra sammen, forteller Enzo avslutningsvis.  

Enzo kommer fra klubben Nìmes Olympique B som er i Frankrike sin 2. divisjon.

Det skal bli hardt å møte franskmannen i duell kommende sesong
Det skal bli hardt å møte franskmannen i duell kommende sesong

Vi ønsker Enzo hjertelig velkommen til klubben. Vi gleder oss til å se han i gult og blått!

Annonse: