En viktig 2-1 seier over Hødd!

«Solid prestasjon frem til vi slipper Hødd inn i kampen de 15 siste» - Lars Bohinen. Foto: Helge N. Olsen

I dag, lørdag 21. april klokken 15:00 på Norac Stadion var det duket opp for kamp mot divisjonskollega Hødd. Det var perfekt spillevær og flotte forhold til årets 3. serierunde. En kamp som gikk i vår favør ettersom det ble hele 2 straffespark i mot og en spennende siste 15 minutter der Hødd presset oss lave. Vi sto i mot og kriget inn en svært viktig 2-1 seier. Andreas Endresen kan smile ekstra i dag etter å ha scorer sitt første offisielle mål for Jerv, i serien etter overgangen i fjor sommer. (Endresen scoret forøvrig to mål i 1. NM runde) 

Dette har Lars Bohinen å si om dagens oppgjør:

- Vi er solide, men vi kan også bedre de 75 første minuttene. Store deler av kampen har vi god kontroll, men vi glipper ut i 2. omgang. Det siste kvarteret håndterer vi svært dårlig. Dette har vi nødt til å se nærmere på. Vi mister kvalitet, struktur i laget og gjør dumme feil med å lage frispark. Vi får rett og slett ikke puste, sier Lars Bohinen om dagens oppgjør.

Hva tror du skjer ettersom vi mister kontrollen i siste del av 2. omg?

- Vi gjør bytter for å få på friske bein, folk er slitne og har jobbet bra. Da skal det være slik at intensiteten går opp, men sånn ble det ikke. Så vi må se på strukturen og intensiteten i det vi gjør i det siste kvarteret, sier Bohinen.

Andreas Endresen med sitt første mål for Jerv i PostNord-Ligaen

- Andreas gjør et bra innhopp og jobber hardt. Han tømmer seg helt og er bedre feilvendt nå, enn på lenge. Han klarer å holde på ballen og har noe å gå på med tanke på å lese pressbildet. Men han jobber hardt og åpner målkontoen, sier Bohinen og trekker også frem Peter Wilson sin innsats.

- Peter får ikke målet sitt, men han jobber uvurderlig for oss begge veier, sier Bohinen etter dagens oppgjør. 

Med det tar vi med oss 3 svært viktige poeng i serien og har følge med Brattvåg, Viking 2 og Arendal.

Målscorere: 

1x Selvmål & 1x Andreas Endresen

Jerv sin BB: 

Mansour Gueye

 

Allerede nå kommende onsdag, 24. april er det klart for 2. runde i cupen. Her møter vi Eliteserielaget, Strømsgodset på Norac Stadion klokken 19:00. Vel møtt!

Skaff deg billett her!

Annonse: