En solid 3-1 seier!

Foto: Helge N. Olsen

I dag 23. juni, på Sankthans klokken 16:00 braket det løs mot Lysekloster på motsatt banehalvdel. Med full sol, flere varmegrader og tre poeng, kunne ikke ettermiddagen blitt bedre for folket som tok turen til J.J. Ugland stadion- Levermyr. 

Slik oppsummerer assistenttrener, Remi Natvik dagens kamp:

- Vi har levert en god prestasjon som vi er veldig fornøyde med. Vi skaper sjanser på nesten alt i dag, både på kontringer, dødballer og spill mot etablert forsvar. Offensivt er vi veldig bra. Defensivt er vi også brukbart solide og slipper til veldig lite. I første omgang kan jeg ikke huske en eneste sjanse imot oss. Alt i alt en veldig god prestasjon som føles bra, forteller assistenttrener Remi Natvik.

Kunne man gjort noe annerledes tross seier?

- Vi kan alltid gjøre noe annerledes i en kamp. Vi ønsker ikke å slippe inn mål. De siste fem minuttene kunne vært håndtert litt bedre, men alt i alt må vi være fornøyde med denne prestasjonen totalt sett, sier Natvik avslutningsvis med et smil og kan glede seg over tre poeng. 

Banens beste Jervspiller & første fra start

Josias King-Furaha har i lengre tid vist gode tendenser både på trening og under innhopp. Til denne kampen var spissen tatt ut i sin første startellever for Jerv. Dette skulle vise seg å gi resultater for angriperen, som fikk vist seg frem og satte kronen på verket med et imponerende mål i det 67. spilleminutt. Josias King-Furaha ble også kåret til banens beste Jervspiller og mottok et gavekort på Brygga fra kamppartner Galleri Grimstad.

IMG_0623.jpeg
Målscorerne under dagens kamp mot Lysekloster! f. venstre: Lucas Larade, (BB) Josias Furaha og Mikael Ugland.

 

Bytter:

71` King- Furaha ut, Endresen inn

80` Wilson ut, Trengereid inn

87` Wichmann ut, Richstad inn

Gule kort: 

28` Håkon Krogelien

45` Torje Wichne

78` Mikael Ugland

90` Marius Trengereid

Her er noen av høydepunktene:

Vi takker alle som tok turen og støttet gutta til seier!

Annonse: