En god dag på jobb, tross uavgjort!

Vi visste lite om hva vi hadde i vente før dagens oppgjør. Dette skulle resultere i en svært spennende og fartsfylt fotballkamp!

Foto: Helge Olsen

Med en temperatur som bikket 21 varmegrader, full sol og helt vindstille var det endelig rigget og klart for hjemmekamp igjen! Denne gangen mot fjorårets Eliteserie kollega Kristiansund Ballklubb (KBK).

Dominerer kampen

Første omgang på J.J. Ugland Stadion- Levermyr var det ikke tvil om hvem som hadde mest lyst på tre poeng under dagens oppgjør!

Vi har god energi fra start til slutt. Det er et Jerv-lag med vinnervilje og futt i beina. Vi har nok en gang en kamp med et dusin av cornere og flere store sjanser! Med mye bra spill, gode kombinasjoner og en tenning for å vinne, er dette en av årets beste første omganger hittil. Vi er frempå i skoene og står høyt i press så og si i hele 90 minutter + tilleggstid. 

Vi fortsetter å holde den gode flyten i andre omgang. Men mot spillets gang får KBK sitt første hjørnespark for dagen og setter 0-1... I det 63` spilleminutt får Erik Emanuel Longe Grønner sin debut for Jerv etter han ankom klubben i går. 

Selv om vi ligger under 0-1 fortsetter vi å stå høyt og presser KBK. Dette resulterer i nok en kamp med rekordmange cornere. Men endelig gir det uttelling! På den 13 corneren er Jimmy Ange Mutsinzi den som rager høyest i feltet og dunker ballen vakkert i mål og det står 1-1 i det 70`ene minutt. Vi fortsetter å presse vertene for det vi kan, men kampen ender 1-1 og vi tar med oss 1 poeng. 

Det ble hele femten hjørnespark som resulterte i scoring under dagens match!
Det ble hele femten hjørnespark som resulterte i scoring under dagens match!

Vi tar med oss den gode prestasjonen og de veldig gode tendensene vi har fremover i banen. Stabiliteten, energien og spillet sitter godt i dag. Takk for støtten!

Banens beste

Sondre Auklend presterer godt om dagen og kåres nok en gang til banens beste Jervspiller!
Sondre Auklend presterer godt om dagen og kåres nok en gang til banens beste Jervspiller!

Bytter:

62`Ut: Jeremy Cijntje, inn: Emanuel Grønner.

76`Ut: André Richstad, inn: Mikael Ugland.

88`Ut: Torje Wichne, inn: Henrik Bredeli.

Gult kort: Mathias Wichmann.

Norgesmesterskap

Allerede kommende onsdag 24. mai er det tid for første NM kamp. Denne spilles borte mot Mandal klokken 18:00! Håper vi sees!

Annonse fra Obos-ligaen: