VI SKAL SPILLE I ELITESERIEN I 2022, ETTER EN ELLEVILL KAMP MOT SK BRANN!

For en thriller vi ble vitne til på Intility Arena i kveld.

FK Jerv i Eliteserien 2022💛💙

Ledelse til pause

I begynnelsen av kampen var det Brann som hadde ballen mest, uten at de klarte å komme til de største sjansene. Da det var spilt 29 minutter var det derimot vi som gikk opp i ledelsen. Vi spilte oss fint ut om Campos serverte et perfekt innlegg som Wichne headet i mål. Vi kunne juble for 1-0 ledelse. Men da det var spilt 31 minutter pekte dommeren på straffemerket i SK Brann sin favør. Øvretveit reddet straffen og vi gikk til pause med 1-0 ledelse.

Mange sjanser

Like etter hvilen, da klokken viste 49 spilte minutter utlignet SK Brann og det stod 1-1 på Intility Arena. Da det var spilt 55 minutter pekte dommeren på straffemerket igjen, også denne gang i SK Brann sin favør. SK Brann supporterne jublet høyt, men ble fort stille når Øvretveit reddet kampens andre straffespark, og stillingen fortsatt var 1-1. Utover i omgangen var det SK Brann som hadde de største sjansene, men Øvretveit og forsvaret tok alt de kom med. Det endte 1-1 etter ordinært spill og det gikk til ekstraomganger.

Ekstraomgangene

Kun tre minutter ut i første ekstraomgang fikk vi straffespark. Campos var iskald og satt den enkelt i mål. Vi fortsatte å presse på og kom til noen gode sjanser. Da det var spilt 112 minutter spilte Øvretveit en lang ball til Campos som kom alene gjennom og igjen scoret, vi ledet da 3-1. I løpet av de neste fire minuttene utlignet SK Brann til 3-3. Da det var spilt 117 minutter spilte Wichmann en lekker ball til Ibrahim som satt ballen pent i mål, vi ledet 4-3. Like før ekstra omgangen skulle blåses av satt SK Brann utligningen og det gikk til straffespark konkurranse.

Det ble tatt hele NI straffer fra begge lag. Øvretveit reddet to og Ibrahim var iskald på siste straffen og sendte Jerv til ELITESERIEN 2022!💛💙
Straffescoringer: Campos, Wichmann, Arrocha, Sandberg, Furtado, Schröter, Solli og Ibrahim.

Høydepunkter:

Bytter:

72' Pibe ut, Solli inn
84' Novak ut, Ibrahim inn
100' Wichne ut, Zernichow inn