Eirik Kjønø er ny hovedtrener i Jerv!

Dyktig sørlending tar over som hovedtrener i Jerv! Foto/Film: Erik Neverdal/ Neverdals Media

Vi kan med glede meddele at Eirik Kjønø tar over som hovedtrener i Jerv og leder allerede dagens trening og er klar for helgas kamp mot Moss! 

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang! Det har vært en liten stund med usikkerhet om det blir eller ikke. Men når det først skjer, skjer det fort! Jeg kjørte ned her i går kveld og hilste på både trenerteamet og spillerne i dag. Nå er det trening hvert øyeblikk. Så det skal bli veldig deilig å gå ut på en gressmatte igjen å holde en treningsøkt. Det har vært et stort savn!, forteller Kjønø.

- Jeg er veldig glad for å ha kommet i hit og se hva vi kan få til her. Jeg er en trener som liker å bygge over tid og som tenker helhet for hele klubben. Forbedre små detaljer og sakte men sikkert ta steg, sier Kjønø som håper på å kunne videreutvikle prosjektet som er på gang i Jerv.


Kjønø har vært i Grorud i hele syv år der han har utviklet en rekke spillere og rykket opp med Grorud fra 2. divisjon til Obosligaen. Kjønø har også erfaring som hovedtrener i Stabæk og nå er han klar for Jerv! 

- Det var mange grunner til at det var god klaff. Det er en klubb som passer meg og min profil godt. Vi kan jobbe faglig og detaljer over tid. Jeg er også glad for at det er en liten klubb med nærhet mellom trenerteam og ledelse setter jeg veldig pris på. Jeg har jobbet med Jon Ole før og kjenner han godt. Jeg vet vet hva han står for og ikke minst at det er på Sørlandet. En god timing for meg og familien å komme hit, forteller Kjønø som nå har signert en 3,5 års avtale med klubben. 

Ønsker åpenhet

- Er det fans som skal ha spørsmål skal jeg selvfølgelig svare. Jeg skal bo i Grimstad og ser frem til fortsettelsen her i Jerv, sier Kjønø avslutningsvis.

Sikker på valget

- Vi er veldig sikre på at vi har valgt den riktige for oss. Kjønø er veldig sterk fotballfaglig og han har fått mye og god erfaring selv om han er ung. En veldig fin fyr som vi føler matchen godt med Jerv og som vi føler vil passe godt inn i sånn som vi har det i Jerv, sier styreleder i Jerv Øyvind Johannesen. 

- Kjønø kommer med sterk faglig bakgrunn og har erfaringen med å utvikle spillere og lag som har blitt veldig gode. Kjønø har også blitt kåret til årets unge trener et par år. Han har gjort et veldig godt inntrykk på oss og vi gleder oss masse. Dette blir bra!, sier Johannesen avslutningsvis og som gleder seg til fortsettelsen! 

Vi ønsker Eirik Kjønø hjertelig velkommen til klubben! 

Annonse fra Obos-ligaen: