IMG_8799

Egon Arendal kommer inn som ny partner i Jerv og griller for oss 2. pinsedag!

Egon Arendal blir med oss på laget og er mandagens kamppartner som stiller opp med grilling før kampen og i pausen!

Vi kan gledelig meddele at Egon Arendal er ny nettverkspartner hos oss! Egon Arendal stiller opp med griller allerede til mandagens kamp, som er 2.pinsedag mellom Jerv - Hødd på J.J. Ugland Stadion -Levermyr. 

Kampen starter 15:00 og Egon Arendal vil starte grillen klokken 14:00. Så vi anbefaler alle å komme ekstra tidlig på mandagen, både for å få med seg en burger, men også at man får en god deal og ramme før kampstart. 

Kamppartner

Egon Arendal griller både før kampstart og i pausen. Kjøper du Egons Cheeseburger Meny vil du få med deg en GRATIS Lunsjkuppong (med en verdi av kr 220,-) som kan brukes på alle Egon restauranter i Norge, når du ønsker! Inntektene ved kjøp av cheeseburger meny går til FK Jerv. 

IMG_8807.jpeg
I går tok vi turen bort til Egon Arendal. Her fikk vi servert deilig mat av restaurantmedarbeider, Linn Froland. Egon er også spillerpartner for Lucas Larade.

Kick-Back avtale

Kjøper du/din bestemor eller familien middag/lunsj/dessert/drikke på Egon Arendal vil det være en Kick-Back til Jerv!! Husk å si JERV når du kjøper mat hos Egon fremover. Da genererer hele 10% tilbake til FK Jerv! 

Om Egon Arendal

Egon Arendal holder til i Arendal sentrum. Med 160 sitteplasser med et eget chambree som kan reserveres. Det er en lun restaurant som nylig ble pusset opp. Her serveres det alt fra pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter.

Ønsker du lyst til å lese mer om Egon Arendal og ta din neste middag eller lunsj her? Sjekk ut Egon Arendal her!

Vi gleder oss masse til mandagens kamp og ikke minst til samarbeidet fremover!

PS: kom sulten på kamp, cheeseburgerne er magiske!🍔😍

Annonse: