Diego Campos klar for Jerv!

Den 24-år gamle Costaricaneren er klar.

Melder overgang fra MLS til Obosligaen!

Etter et bra prøvespill returnerte den 24 år gamle angriperen til Chicago i påvente av overgangen til Jerv. Og når han dro var ingenting avgjort - men begge parter var positive til en løsning.
Og løsning ble det!

- Jeg ser virkelig frem til å spille i Jerv, og å endelig spille med Iman igjen, sier nysigneringen.

Jeg ble tatt veldig godt i mot, av laget og alle rundt klubben - og jeg følte meg hjemme her med en gang, fortsetter han.

Han beskriver seg som en angrepsspiller som liker å score og skape mål, og han ser frem til å både score og skape mål for Jerv i sesongene som kommer.
Han er ambisiøs i sine målsetninger både seg selv og for klubben, og lover at 2020-sesongen skal bli en god sesong for Jerv!

2 + 1 år
Diego har signert med FK Jerv på en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen, hvor Jerv har en opsjon på å forlenge avtalen ytterligere en sesong. For Jerv er det viktig å bygge et lag med perspektiv og kontinuitet, og vi gleder oss til å se Diego videre i aksjon.

- Vi får inn en positiv og blid gutt, med erfraring fra øverste nivå i USA. Det er en spennende offensiv spiller som er god med ball, han er klok og har meget gode avslutningsferdigheter. Han kan bekle flere roller offensivt, og vi er veldig fornøyde med å ha kommet i mål med ham, sier Arne Sandstø.

Vi ønsker vår nye angrepsspiller velkommen til det blide sørland, til Grimstad og til FK Jerv!

Annonse fra Obos-ligaen: