Deilig seier mot Strømmen

Etter å ha ligger under 1-0, snudde vi kampen og tok med alle poengene til Grimstad

Det var duket for en tøff kamp når vi møtte Strømmen på poengjakt.

Sjansefattig omgang

Første omgang ble en sjansefattig affære når hverken Strømmen eller vi klarte å skape de store sjansene. Strømmen lå godt defensivt og gjorde det vanskelig for oss å finne rommene å spille i. Da det var spilt 19 minutter gikk Strømmen opp i 1-0 ledelse etter en heading på et hjørnespark. Men da det var spilt 25 minutter dunket Furtado inn utligningen på et flott skudd. Vi gikk til pause på stillingen 1-1.

Spennende avslutning

Vi fikk en god start på andre omgang når vi etter 51 spilte minutter gikk opp i 2-1 ledelse. Campos tok med seg ballen forbi tre strømmen spillere, før han slo inn langs bakken til Ibrahim som enkelt satt ballen i mål. Når det var spilt 70 minutter var Strømmen mer frempå. Da det var spilt 73 minutter kom de til innlegg, og på bakre stolpe fikk Strømmen spilleren stå umarkert å sette ballen i mål.

Vi tok mer over og kom til noen brukbare sjanser, blant annet med et stolpeskudd av Campos. Men da det var spilt 84 minutter pekte dommeren på straffemerket, når Solli fikk en dytt i ryggen. Campos var sikkert og satt ballen hardt til høyre for keeper. Stillingen ble da 2-3 og vi ledet igjen kampen. Resten av kampen kontrollerte vi inn, og vi tok med oss alle tre poengene hjem fra Grimstad. En fantastisk seier.

Bytter:

65' Schröter ut, Solli inn
80' Ibrahim ut, Pibe inn
87' Campos ut, Kok inn
87' Wichne ut, Zernichow inn