Deilig seier mot Brattvåg

En scoring på overtid ble avgjørende

Etter en kamp med mange scoringer var det vi som trakk det lengste strået og fikk med alle poengene hjem.

Tung start

Vi fikk en blytung start på kampen når Brattvåg noterte seg for to scoringer allerede etter ti spilte minutter.Men vi fortsatte å jobbe på for scoring og da det var spilt 15 minutter satt Wilson ballen i mål fra straffemerket. Da det var spilt 33 minutter var det Ugland som var først på ballen og headet inn til 2-2, som også ble resultatet til pause.

Ny snuoperasjon

Etter hvilen fikk vi igjen en tung start når Brattvåg gikk opp i 3-2 kun noen minutter etter pause. Gutta fortsatte å jobbe og kom til flere sjanser. Vi måtte dog vente til det var spilt 86 minutter før Furaha dunket inn utligningen. Men gutta kjempet knall hardt for å få med seg alle poengene til Grimstad, og to minutter på overtid satt Wilson ballen i mål til full jubel på benken. 3-4 var et faktum og vi tok med oss alle poengene hjem til Grimstad.