Deilig hjemmeseier mot Ranheim

Det ble en fantastisk snuoperasjon på Levermyr i høstsolen

Det skulle bli nok en spennende kamp på den flotte gressmatta på Levermyr.

Klart best

I løpet av de første 20 minuttene hadde vi allerede skapt mange gode sjanser, men vi fikk ikke ballen i mål. Vi fortsatte å presse på, men manglet på siste tredjedelen for å gå opp i ledelsen. Defensivt holdt vi Ranheim godt unna og de skapte ikke de store sjansene. Like før pause skapte vi igjen noen gode sjanser, men vi måtte gå målløse til pause i en omgang vi var klart best.

Snuoperasjon

Etter hvilen var det Ranheim som kom best i gang og da det var spilt 54 minutter gikk de opp i ledelsen. Vi fortsatte å presse på og tok mer og mer over kampen. Strevet lønte seg og når det var spilt 66 minutter var det Wichmann som ruget høyest i feltet. Et perfekt slått hjørnespark av Furtado som Wichmann headet i mål. Da det var spilt 73 minutter gikk vi opp i 2-1 ledelse. Mafi la fint inn langs bakken og der var Schröter å dunket ballen i mål. Ledelsen holdt helt inn og vi vant 2-1.

Bytter:

46' Ibrahim ut, Pibe inn
70' Furtado ut, Schröter inn
88' Campos ut, Solli inn