Deilig etterlengtet seier!

Vi vinner 1-0 over Skeid! Foto: Helge N. Olsen

Lørdag ettermiddag var vi på plass for å møte Skeid til kamp i Oslo. En kamp vi sårt trengte tre poeng. Det skulle lenge se ut til å bli en sjansefattig kamp. Ikke før begge lagene satte fart i andre omgang og Bassekou Diabatè satte spikeren i kista etter 63 spilte minutter.

2. omgang

Første store sjansen i 2. omgang kommer av Skeid, men vår Iman Mafi er påskrudd og klarerer på streken! Ikke lenge etter kommer vi opp i angrep ved en krempassning av en langpassning av Iman Mafi forbi forsvaret og Bassekou Diabatè viser seg frem. Spissen tar med seg ballen til fem-meteren og går forbi keeper og setter ballen kaldt i mål. Det står 0-1 etter 63 minutter!

Kampen fortsette å bølge frem og tilbake i store deler av 2. omgangen, men omsider tar Jerv mer over og står i mot det Skeid har å komme med. I det 75`spilleminuttet får Samuel Pedro ballen vakkert servert av Bassekou Diabatè og blir alene med keeper, men avslutter rett på keeper.

Skeid får flere hjørnespark, men vi header unna og Øystein Øvretveit er på jobb. Spillerene har god energi og vi vinner til slutt 1-0! Tre enormt viktige poeng!

Takk til alle som tok turen helt til Oslo for å støtte oss til seier!

Bytter:

60 min: Erlend Hustad ut, Samuel Pedro inn.

83 min: Mikael Ugland ut, Erik Tobias Sandberg inn.