Dean van der Sluijs signerer!

Venstrebacken Dean van der Sluijs (27) signerer ut 2023!

Vi kan med glede meddele at den nederlanske Dean van der Sluijs er å se i gult og blått i tiden fremover. Dean kommer fra den nederlandske klubben TOP Oss som befinner seg 7. plass i Erste divisie. Med det tok vi en liten prat med spilleren selv og hovedtrener Eirik Kjønø om signeringen. 

- Dean er en erfaren venstrebeint venstreback som liker å bli med offensivt og har en god innleggsfot. Han kommer med mye rutine og har spilt på litt høyere nivå enn obosligaen før, så vi gleder oss til å få han i gang og bli kjent, sier hovedtrener Eirik Kjønø om ny-signeringen.

På rett plass

- Jeg har aldri vært i Norge. Mitt første inntrykk så langt er veldig bra. Gressmatta er helt topp og klubben har tatt meg godt i mot. Jerv har gitt meg godfølelsen her allerede. Jeg gleder meg til å spille for Jerv fremover, forteller Dean.

IMG_1792.jpeg
Dean van der Sluijs og Eirik Kjønø er klar for et tett samarbeid fremover.

Hva er dine styrker som fotballspiller? 

- Det å kombinere, slå innlegg og crossere. Jeg liker å bli med frem og angripe, men selvfølgelig også å forsvare, sier den rutinerte forsvarsspilleren.

- Jeg har hilst på spillergruppen. Det er en fin gjeng og jeg kjenner til Jeremy Cjintje da jeg har spilt mot han tidligere. Det er også hyggelig å bli kjent med andre nederlandske spillere som Leandro, da de er fra mitt området, forteller Dean som gleder seg til å komme i gang og håper på å være spilleklar førstkommende onsdag mot Mjøndalen.

Vi ønsker han hjertelig velkommen i Jerv-familien og vi gleder oss til fortsettelsen med han på laget!

Annonse: