Daniel Håkans signerer!

Håkans blir Jervspiller ut 2025!

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Daniel Håkans fortsetter karrieren i Jerv! 

Daniel Håkans er en meget rask kantspiller som viste seg frem fra første stund han ankom Jerv i sommer. Etter en meget god periode med hele 7 kamper og 1 mål på høsten pådrar Håkans seg en skade mot HamKam i starten av oktober og blir satt ut av spill resten av sesongen. Men med det er det ingen tvil om at den Finske landslagsspilleren(U21) har et stort potensiale og fremtid som fotballspiller. Med god opptrening vil Håkans være tilbake til en spennende 2023 sesong! 

Håkans var egentlig på lån til Jerv frem til sommeren 2023, men med det har klubben valgt å bruke opsjonen tidligere og kjøper med det Daniel. Den tidligere SJK Seinäjoki spilleren er nå offisielt Jervspiller ut 2025! 

Ord fra Daniel Håkans om signeringen

- Jeg er veldig glad for å signere med Jerv og gleder meg allerede til starten av neste sesong, sier Håkans.

Hvordan synes du tiden i Jerv har vært?

- Jeg storkoser meg både i Norge og i Jerv, selv om jeg dessverre hadde en skade så jeg ikke kunne delta på slutten av sesongen, forteller Håkans.

Hvordan ser du på neste års sesong?

- Jeg gleder meg til neste sesong, og jeg håper å bidra mye og være en offensiv trussel. Det føltes riktig å signere med Jerv, forteller Finnen avslutningsvis.

Jon Ole Reinhardsen uttaler seg om signeringen

- Vi er veldig glad for å fått med oss Daniel videre. Vi hadde en opsjon på kjøp i låneavtalen med SJK som vi har valgt å benytte oss av, sier Reinhardsen.

Hva gjorde at man signerte Daniel Håkans?

- Daniel leverte på ett høyt nivå med en gang han kom til klubben med flere  gode kamper. Dessverre fikk han en skade mot slutten av sesongen. Men med Daniel sine ekstremferdigheter 1 mot 1 offensivt, er dette utrolig spennende, sier Reinhardsen og mener avslutningsvis at flere forsvarsspillere i Norge vil slite å holde følge med Daniel når han setter farten fremover i banen, slik han har vist flere ganger tidligere i sesongen!

Med det gleder vi oss til å se Håkans på banen igjen neste år og vi gleder oss til fortsettelsen!

Annonse: