Daniel Aase blir Jervspiller!

Kristiansanderen har signert en 2,5 års kontrakt med Jerv

- En spennende spiller med x-faktor!

Kristiansandsgutten Daniel Aase har satt signaturen sin på en kontrakt med Jerv som strekker seg ut 2020-sesongen. Kantspilleren som har vært i Start siden 2015-sesongen, bytter nå ut gult og sort med gult og blått. Og han gleder seg!

- Vi får en spiller som kjenner vårt spillesystem (4-3-3) ekstremt godt og som er en spiller med x-faktor. Han er god på valg, god med ballen og som ofte er nest sist på scoringer, sier Arne Sandstø om klubbens nysignering.

Han er en spennende spiller som var en av Starts beste i deres opprykkssesong ifjor, med profesjonelle og solide holdninger til fotballen.
Og som type vil ha gå rett inn i gruppa vår, og kjenner flere av våre spillere godt allerede, fortsetter han.

Samarbeidsavtalen baner vei for overgangen!

- Vi har en meget god dialog med IK Start og deres ledelse og igjen så ser vi at avtalen bærer godt med seg for Jerv på overganger. Daniel Aase er fortsatt under kontrakt, men gjennom god dialog og et godt samarbeid får vi til overgangen for spilleren allerede nå i sommer, sier styreleder Per Gunnar Topland.

Styreleder Topland skryter av samarbeidet med naboklubben, og er meget fornøyd med deres vilje til å gjøre dette mulig. Og får støtte fra klubbens konstituerte daglige leder.

- Daniel har vært positiv til Jerv gjennom våre samtaler den siste tiden, og passer meget godt inn i vår lokale profil. Vi er stolte over å nå kalle ham Jervspiller.

Og han er en ballkunstner som jeg vet vi vil få mye glede av i årene fremover, sier Christopher MacConnacher.

Vi ønsket oss Daniel Aase og han ønsket seg til Jerv.
En solid forsterkning for Jerv!

Gleder seg til å komme igang!

Spilleren selv gleder seg til å komme igang i sin nye klubb, og treffe både kjente og ukjente fjes på treninger fremover. Og han kjenner Jerv godt, med da fra motsatt banehalvdel.

- Jeg er takknemlig og stolt over å ha spilt i Start de siste årene. Nå ser jeg veldig frem til å spille for Jerv. Jeg følte meg sterkt ønsket av klubben, noe som var viktig for valget jeg tok, sier Daniel Aase.

Og jeg gleder meg til å treffe nye lagkamerater og bli kjent med klubben!

Vi ønsker Daniel Aase velkommen til FK Jerv! 

Annonse fra Obos-ligaen: