Dana Cup eventyret er over for denne gang!

Fantastisk innsats av alle lagene i Dana Cup.

Imås/Jerv - 16 delsfinale i A-sluttspillet
G14 - Imås/Jerv har gjort en fin figur under årets Dana Cup. Der de hadde hele 9-0 i målforskjell helt til siste slutt. Gårsdagens kamp mot Herkules sto 0-0 etter ordinær tid. Dette førte til at det ble ekstraomganger og til slutt straffekonk. Her trakk Herkules det lengste strået og gikk videre i A-sluttspillet og 16. dels finale. Mens Imås/Jerv er dermed ute av cupen. 

Jerv/Imås - Kvartfinalen i B-sluttspillet
G14 - Jerv/Imås vant sin 16 delsfinale i B-sluttspillet 1-0 mot Rygge og gikk videre til å møte Hinna2 i 8 delsfinalen i dag morges. Jerv/Imås fortsatte seiersrekken og vant 3-0 og var dermed videre til kvartfinalen mot Florø. Denne tapte Jerv/Imås 4-0 og ryker dessverre ut av årets Dana Cup. 
G14 Jerv/Imås før kvartfinalen
G14 Jerv/Imås før kvartfinalen

G19 - Jerv1 - 8 delsfinalen
Jerv1 spilte i går sin 16 delsfinale i A-sluttspillet. Det var en meget jevn kamp der Jerv gikk av med 1-0 seieren mot Ottestad! Senere på kvelden møtte Jerv1 Hjørring i 8 delsfinalen der det var Hjørring som gikk av med en knepen 1-0 seier. Dermed er Jerv1 ute av årets Dana Cup.

G19-Jerv2 - Kvartfinale i B-sluttspillet
Jerv2 møtte i går kveld Sandefjord fotball, i sin 16 delsfinale i B-sluttspillet. Her gikk Jervgutta av med en solid 3-0 seier. I dag morges spilte de sin 8 delsfinale mot det rumenske laget Academia de fotbal Floresti der Jerv slo til med en ny seier, 3-1! Med dette gikk Jerv2 videre til kvartfinale mot Våg. Her var Våg hakke for store for Jerv2. Våg vinner 2-0 og er videre til semifinalen i B-sluttspillet! Vi ønsker Våg lykke til i semifinalen og takker for Dana Cup eventyret for denne gang! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: