Cupexit mot Strømsgodset

Foto: Helge N. Olsen

- Vi forsvarer oss bra, Strømsgodset skaper svært få sjanser i åpent spill. De tar oss på en dødball der vi mister markering, men vi fortsetter med å holde den gode strukturen kampen igjennom, sier assistenttrener Remi Natvik etter gårsdagens cupkamp.

Hva må forbedres?

- Vi er litt for dårlig med det vi skal gjøre med ball. Vi bør forbedre vår evne til å utnytte kontringsmuligheter og være i større grad tålmodige. Vi må holde på ball og spille av det første gjenvinningspresset tydeligere. Ved å se på de to andre målene så blir vi tatt i den fasen der, sier Natvik.

Merket du stor forskjell på lagene?

- Det er jo litt forskjell på enkelte ting, men synes guttene følger kampplanen bra. Vi sliter med fasen der vi vinner ball. Der kan vi være litt råere og bedre, sier Natvik.

Målene imot

- Første målet er på dødball. Det andre målet kommer fra et innkast der vi befinner oss i en mellomposisjon, ikke høyt nok til å presse effektivt, men heller ikke lavt nok til å sikre oss mot kontringer, som Strømsgodset utnyttet. Det siste målet kommer fra en pasning inn i banen der vi er i en offensiv omstilling. Pasningen blir brutt og Strømsgodset kontrer, forteller assistenttreneren.

Oppsummert

- Bra struktur kampen igjennom. Jeg synes ikke Strømsgodset skaper så mye på oss i åpent spill. Men vi blir tatt på omstillingen og slipper inn på egne feil, sier Natvik.

Debut & BB Jervspiller

Henrik Ryltoft Bertelsen fikk sin debut for Jerv, vi gratulerer Henrik med sine første minutter på A-laget! Vi ser frem til fortsettelsen. Håkon Krogelien ble trukket frem som Jerv sin BB etter en flott opptreden av forsvarskjempen fra Fevik som ruvet høyt i luften under gårsdagens kamp. Han fikk med seg et gavekort av Pizzabakeren Grimstad og et supporter-skjerf av vår egen supporterklubb, Svaberget!

2 dager til ny kamp!

Jerv reiser til Bergen på lørdag t/retur og møter Sotra til kamp klokken 14:00. Dette har Natvik å si om helgas motstander: 

- Det blir en anna type kamp mot Sotra som spiller 3-4-3. De er et lag vi ønsker å angripe i større grad og må tørre å stå litt høyrere på, enn i går.

Annonse: