Coop går inn som gullpartner ut 2026!

Med flere Coop butikker i nærområdet i Grimstad og omegn er det en stor glede å kunne meddele at Coop nå har valgt å spille på lag med Jerv og signerer en tre års avtale!

Vi kan med glede meddele at vi har signert en samarbeidsavtale med Coop som gullpartner ut 2026. Vi tok en prat med Kay Arne Nedrejord, regiondirektør, etter avtalen var signert.  

Hvorfor ville dere inn i Jerv?

- Vi har lyst til å være samarbeidspartner med Jerv, som betyr mye for østre del av Agder, spesielt Grimstad, men også hele Agder. Så derfor har vi lyst til å være en partner når muligheten byr seg for å bli eksklusive i dagligvarebransjen, sier regiondirektøren.

Dere har valgt å være på shortsen til å A-laget, men også barne- og ungdomsavdelingen. Er det noen årsak til at dere har ønsket å være synlige der også?

- De fleste sponsoratene våre er jo på barn og unge, også noe på elite. Men det er viktig for oss å være synlige og bidra til å vite at de pengene vi investerer i et samarbeid går til utviklingen av fremtidens spillere, og at det er et bra miljø for de unge spillerne, som vi vet at dere har i Jerv. Så da er det stas for oss at vi kan se Coop-logoen på både de små og de større, det blir vi stolte av, forteller Nedrejord.

Coop og Jerv er klare for å spille på lag fremover!
Coop og Jerv er klare for å spille på lag fremover!

Har du en oppfordring til Grimstad folket?

- Oppfordringen er å stå sammen med toppklubben sin, til tross for at det har vært en tøff sesong. Det er jo slik at man alltid kommer tilbake. Så støtt opp om klubben og vi har flotte Coop-butikker der dere kan handle på! Da får vi også noe ut av samarbeidet med Jerv. Så oppfordringen er: Støtt opp!, forteller den engasjerte regiondirektøren avslutningsvis.

Jerv er veldig fornøyd med å lande en samarbeidsavtale med en stor og viktig aktør i dagligvarebransjen og har en oppfordring til alle Jervmedlemmer fra nyåret: Gjør handelen på COOP sine butikker i byen! 

Vi ser frem til samarbeidet og ønsker Coop velkommen inn i Jerv-familien! 

Annonse: