Brenden

Brenden klar for Jerv: – Gleder meg til utfordringen!

Erik Næsbak Brenden (28) har skrevet under på en toårs kontrakt!

Etter en karantene kan endelig midtbanespilleren offisielt bli bekreftet som Jerv spiller ut 2023 sesongen. Etter utgående kontrakt i Sandefjord og en forholdsvis tynn tropp etter opprykket til Eliteserien, gjør at signeringen av Erik Næsbak Brenden vil få en viktig rolle. Dette er noe Arne Sandstø gleder seg stort over.

- Brenden er en fotballspiller i sin beste alder. Med Eliteserieerfaring fra Lillestrøm og Sandefjord er han en spiller som vil bringe inn rutine. Han vil være en som går foran og tørre, på et nytt nivå for oss. Vi er veldig glade for å ha han med, sier Sandstø.

Hva får vi se av Erik som spiller? 

- Brenden er en spiller med godt driv på banen. Han er god en mot en og har en enorm kapasitet. En spiller som mestrer flere typer situasjoner i spillet, forteller Arne avslutningsvis. 

Etter tre sesonger i Lillestrøm med hele 79 kamper og to sesonger i Sandefjord med 46 kamper i Eliteserien, gikk reisen videre til det glade Sørlandet og Jerv.

- Det blir spennende med spill på Sørlandet. Det er første gang Jerv er i Eliteserien, det vil bli en utfordring, men jeg ser positivt på utfordringen! , sier Erik.

Elverumsgutten beskriver seg selv som en spiller med god erfaring med mye spill på det øverste nivået i Norge. Dette vil han dra nytte av på feltet og i kamp. 

- Jeg er en løpssterk midtbanespiller, som liker å ta tak og som er god med ball rettvendt i banen, forteller Brenden.

 

Vi ønsker Erik Næsbak Brenden velkommen! 

Annonse: