Bohinen oppsummerer helgas treningskamp

Helgas kamp mot Lysekloster på Jørpeland endte uavgjort, 2-2. Vi tok en prat med hovedtrener, Lars Bohinen og fikk en oppsummering av treningskampen. 

- Vi fikk ikke helt den kampen vi ønsket oss. Balltempoet og presisjonen ble for lav i første omgang. Det gjorde at vi ikke fikk spilt lange nok angrep, og ikke skapt mange nok sjanser. Defensivt hadde vi brukbar kontroll. Vi presset høyt og fikk motstanderen til å slå langt, men samtidig vant vi ikke nok dueller og 2. baller. Vi har nok sjanser til å score i 1. omgang, men er ikke effektive nok, forteller Bohinen og forteller videre om 2. omgangen.

- 2. omgang gjør vi noen bytter, og skaper litt mer. Vi har fortsatt et stykke å gå på, i forhold til å holde ballen i laget og være mer tålmodig i angrepsoppbyggingen. Dette skal vi jobbe mer med frem mot seriestart. De to målene vi slipper inn er begge en konsekvens av for mange individuelle feil, sier Bohinen og forteller om arbeidet videre.

- Vi jobber ydmykt videre og skal forbedre prestasjonene fra kamp til kamp fremover. Spillerne blir mer og mer kjent med prinsippene og jobber hardt hver dag for å utvikle seg. Nå er det Bryne neste. Der får vi en ordentlig test på hvor vi står, sier Bohinen avslutningsvis. 

Målscorere: Torje Wichne og Jimmy Ange Mutsinzi.

Annonse: