Bodø/Glimt ble for sterke

Vi taper til slutt 4-0 i Bodø etter en skuffende oppvisning.

Inn mot denne kampen var det stor tro i spillergruppa på at vi kunne få med oss poeng i Bodø, men etter en svært uheldig åpning skulle det vise seg å bli en meget tøff oppgave.

Allerede etter 3 minutter går Bodø/Glimt opp i ledelsen etter at det er noe mangel på kommunikasjon mellom Knutsen og Jerv-forsvaret. Kristian Oppseth setter dermed ballen i mål. Det var absolutt det som ikke skulle skje borte mot serielederen fra nord. Til tross for en verst tenkelig start klarer vi å jobbe oss noe inn i kampen, men hjemmelaget er fortsatt det beste laget på Aspmyra. Etter 17 minutter får Danso en gigantsjanse alene med keeper, men mislykkes dessverre med å sette ballen i mål. Videre i omgangen er fortsatt Glimt det beste laget, men vi kommer til noen halvsjanser vi også. Like før pause får vi enda en kalddusj når Trond Olsen banker til fra sin høyreside. Skuddet går via en spiller og i lengste det hjørnet.

Det var en svært stor oppgave Jerv-gutta hadde foran seg da de gikk ut til andre omgang to mål under. Men vi prøver allikevel å skape ting og vi klarer til en viss grad å legge et lite press på hjemmelaget. Etter 57 minutter får Berglann en stor mulighet på bakre stolpe, men klarer ikke å sette skuddet på mål. Bodø/Glimt har også store sjanser, blant annet et skudd i stolpen. Når vi ikke klarer å få inn reduseringa, er det heller et effektivt og solid hjemmelag som øker ledelsen. Først etter 79 minutter til 3-0, før de putter inn 4-0 på en corner helt på tampen.

Vi taper altså 4-0 borte for serieleder Bodø/Glimt, som stort sett var det beste laget gjennom hele kampen. Når vi i tillegg fikk en marerittstart med baklengsmål etter 3 minutter, ble oppgaven for tøff i dag. Nå handler det om å legge fra seg denne kampen så fort som mulig, og rette opp i feilene som gjør at vi taper, og så se fremover mot Tromsdalen på Levermyr til søndag.