Blytungt i styrtregn på hjemmebane

Foto: Helge N. Olsen 

Det er en kald novemberdag, regnet styrer ned, fansen har plassert seg under tak og det er klart for å kjempe om tre livsviktige poeng for å få spille 1.divisjonsfotball neste år. Dagens oppgjør ender målløst etter blant annet en avgjørende straffebom helt på tampen av kampen. 

Tre poeng var sårt trengende når vi i ettermiddag tok imot Åsane på J.J. Ugland stadion, Levermyr. Bortelaget åpnet best, men vi jobber oss kjapt inn i kampen. Allerede etter 3 minutter varter dagens utvalgte opp med et flott angrep. Bortelaget har mest ball det første kvarteret før vi igjen får balansert oss og etablerer spillet vårt. Dette resulterer i flere angrepsmuligheter, men vi når ikke helt opp. Et resultat av dette er at bortelaget får et par sjanser på kontring, men Øvretveit er våken og offensiv og rydder unna. Inn mot pause er det hjemmelaget som styrer, men det forblir målløst ved halvspilt kamp. 

Bortelaget starter klart friskest etter pausen, men i det vi bikker timen svinger det veldig mye frem og tilbake ut på matta. Det er veldig sleipt og gjenskinnet fra regnet synes godt på den ellers flotte gressmatta i Grimstad. Spretten på ballen er vanskelig å beregne og det drar ned tempoet. Vi får på friske bein ved 70' spilte minutter.  Vi er offensive og sultne på tre poeng, men Åsane ligger kompakte i forsvar og det er vanskelig å trenge gjennom. 

I det 90' spilleminutt får hjemmelaget straffe etter en felling inne i bortelagets 16-meter. Kaptein Wichmann setter straffen til høyre for keeper, sisteskansen går samme vei. Han redder. Få minutter senere blåser dommeren av kampen. Gutta går i dusjen med et poeng. 

En tung dag resultatmessig for oss. Vi takker alle som møtte opp og heiet og Svaberget som skapte god stemning. 

Gule kort: 

87' Mafi 

Bytter: 

68'  Pedro ut, Hustad inn.

72'  Ugland ut, Fernandes inn.

Annonse: