Bli med på julemarsjen

FK Jerv arrangerer julemarsj 2.juledag.

FK Jerv har i mange år arrangert julemarsj 2.juledag, med start og innkomst på klubbhuset. I 2020 måtte dessverre dette arrangementet utgå med bakgrunn i smittesituasjonen. 

I år ønsker vi igjen å ta opp igjen denne tradisjonen, men innenfor de smittevernreglene som gjelder nasjonalt og lokalt for Grimstad. Husk spesielt 1 meters avstand, og munnbind hvis ikke dette kan overholdes. Vær spesielt nøye med dette ved ankomst/registering og ved kjøp av kaffe/vafler. Som et resultat av dette kan vi dessverre ikke åpne klubbhuset for deltagerne, men vi tar imot for registrering utenfor klubbhuset. Der vil også salg av kaffe og vafler foregå, samt utdeling av saft for de som ønsker det. 

Vi har vært så heldige at vi har mottatt en del gevinster fra lokale næringsdrivende, og disse vil bli trukket ut på registreringsnummer. 

Familien Fosseli vil som vanlig legge opp en barnevennlig løype i nærmiljøet, og kanskje går den innom steder du aldri eller sjeldent har vært tidligere. 

Registreringen starter kl.11.00, og avsluttes kl.13.00. 

Still opp på Levermyr for en fin naturopplevelse i nærmiljøet, samtidig som familien kan gjøre en dette til en fin tradisjon i julen.

Slik foregår det:

Tid: Søndag 26/12-2021 fra kl.11.00 til kl.13.00. 

Sted for start: FK Jerv sitt klubbhus, Levermyr. 

Startkontingent: 50 kr. pr. person. 

Salg av vafler og kaffe. 

Det blir trukket gevinster på startnummer. 

Husk: Smittevernreglene.

Annonse fra Eliteserien: