Bittert tap i Stavanger

Det ble fort tøft mot Viking i Stavanger når vi måtte spille med ti mann

Vi var klare for en tøff kamp når vi på fotballens nasjonaldag gjestet serieleder Viking.

Solid omgang

Vi kom godt i gang og stod godt defensivt mot det Viking kom med. Utenom et par hjørnespark hadde ikke hjemmelaget mye å komme med den første halvtimen. Innen den første halvtimen var spilt kom vi til et par gode sjanser, men avslutningene ble blokkert. Utover i første omgang kommer Viking til et par sjanser, men vi var gode defensivt og avverget det de kom med. Etter en god start på kampen fikk vi et ufortjent rødt kort etter 36 minutter når Hustad fikk sitt andre gule. Selv med en mann mindre gikk vi til pause på 0-0.

Iherdig innsats

Etter hvilen kom vi klart best i gang og kom til noen greie sjanser, uten å få satt ballen i mål. Men en mann mindre var det likevel vi som fikk kampens største sjanse så lang. Antwi rundet Vikingkeeperen, men satt ballen i nettveggen. Da det var spilt 73 minutter gikk Viking opp i 1-0 ledelse etter et straffespark. Gutta kjempet iherdig for å redusere, men vi manglet litt i siste tredjedel. Viking økte først til 2-0 etter 84 minutter og til 3-0 etter 86 minutter. 3-0 ble også sluttresultatet.

Kampens høydepunkter:

Bytter:

63' Furtado ut, Diallo inn
63' Simsir ut, Antwi inn
74' Kolskogen ut, Sandberg inn
89' Arrocha ut, Novak inn
89' Brenden ut, Ugland inn