Bittert tap i lokaloppgjør

Et tidlig mål fra bortelaget allerede etter to spilte minutter avgjorde hvor dagens tre poeng endte opp. En heading i mål fra et tidlig IK Start angrep ble dagens eneste nettkjenning. En kamp preget av engasjerte supportere, temperatur på banen og flere målsjanser.

Dommeren får så vidt blåst kampen i gang før IK Start utnytter sin første sjanse og setter ballen sikkert i mål. Dagens utvalgte Jervspillere bretter opp ermene,  setter på turboen og jobber seg sikkert inn i kampen. Det resulterer i mye spill på begge banehalvdeler. Vi ligger kompakte og ruller opp med fine overganger flere ganger i første omgang.  Vi får et par sjanser på mål, men vi får ikke hull på byllen og går til pause på stillingen 0-1 til bortelaget.

I andre omgang forstetter laget å jobbe kompakt og utnytte rom i angrepsspillet. I flere tilfeller så lykkes vi godt med dette, men kommer bare til "nesten" sjanser. Bortelaget ruller også opp med noen gode angrep, men Øvretveit er solid og stenger buret. Det blir lagt til 6 minutter i andre omgang. Dette tente nytt håp for engasjerte Jerv supportere. Nok en gang flytter de opp laget og skaper et par veldig målfarlige sjanser så gode at hele hjemmefansen reiser seg!

Totalt sett er kampen også preget av litt knuffing og gule kort, noe som ikke er unaturlig i et lokaloppgjør som dette. IK Starts nettkjenning etter to minutter ble kampens eneste scoring denne lørdagskvelden.

Det gikk ikke veien idag og kampens tre poeng endte opp i Kristiansand. Vi takker supporterne for god stemning.

Vi kommer sterkere tilbake!

Spillerbytter:

64' Sandberg ut, Coly inn.

64' Hustad ut, Diabete inn.

69' Larade ut, Endresen inn.

78' Brenden ut, Ugland inn.