Baidoo is back!

Vi gleder oss over å ha signert Michael Baidoo på lån i 2020!

Michael Baidoo har signert for 2020!

Idag signerte han kontrakten som gjør han til Jervspiller i hele 2020-sesongen. Og er klar for å ta nye steg i Jervdrakta - og bidra til å utvikle seg i takt med sine lagkamerater.

Midtbanespilleren fra Ghana kom inn som en virvelvind i sommer - på lån fra våre danske venner i FC Midtjylland. Når vi nå forbedereder oss til en ny sesong, er vi meget glade for å ha sikret oss Baidoo for hele fotballåret 2020.

- Jeg trives veldig godt i Jerv, og føler meg hjemme her. Og nå gleder meg til å spille i Jervdrakten i året som kommer, sier Baidoo selv.

Jeg er motivert for å ta store steg sammen med mine lagkamerater. Nå skal vi legge et godt grunnlag for å bli et mye bedre lag i året som kommer. Jeg kan ikke vente på å komme igang, sier midtbanespilleren.

- Vi er meget happy med å ha Baidoo tilbake, og ikke minst det å ha ham her tidlig i oppkjøringen og for hele året, var viktig for oss, sier Arne Sandstø. 
Vi vet hvilke kvaliteter han har, og vi så det innimellom ifjor. Og nå skal vi jobbe med Baidoo for å dyrke frem kvalitetene hans oftere og gjøre ham til en nøkkelspiller for oss i året som kommer.

- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har med FC Midtjylland og mulighetene det gir oss på spillerlogistikken. Gjennom de siste årene har flere kvalitetsspillere tatt stegene via FK Jerv, og vi gleder oss til å følge Baidoo i året som kommer, sier daglig leder Trond Christoffersen.


For de som følger treningene tett, så vil de se at samtidig med Baidoo, ankom det også to prøvespillere fra FC Midtjylland som skal være med oss å trene i tiden fremover.

Baidoo

Vi ønsker Baidoo velkommen "hjem" til Grimstad!
 

Annonse fra Obos-ligaen: