Avansement i cupen etter ekstraomganger

Vi er videre til 3.runde i NM etter ekstraomganger i Larvik

Det ble en sjanserik affære når vi i kveld møtte Fram Larvik i 2.runde av cupen i Larvik.

God kontroll

Første omgang startet mye som forventet og det var vi som var det førende laget. Vi trillet mye ball, men slet litt med å komme til de største sjansene mot et hjemmelag som kjempet godt defensivt i banen. Utover i omgangen kom vi dog til noen store sjanser og var nær ved å score ved flere anledninger, men det ville seg ikke. Vi gikk til pause på stillingen 0-0.

Store sjanser

Etter hvilen kom vi enda friskere ut gikk rett i strupen på Fram. Vi produserte flere halvsjanser fremover i banen, og igjen var det vi som var nærmest scoring. Selv om det var vi som hadde ballen i laget stort sett hele kampen, slet vi likevel med å få satt ballen i nettet. Da det var spilt drøye 70 minutter satt Norheim ballen i mål, men jubelen ble kort da dommeren blåste i fløyten for offside. På overtid fikk vi igjen en stor dobbeltsjanse, men heller ikke der fikk vi satt kula i nettet. Overtiden rant ut og på stillingen 0-0 måtte vi til ekstra omganger.

Fint spill og fine scoringer

I begge ekstraomgangene, som ordinære minutter, var det igjen vi som hadde styringen på kampen. Og da kampuret viste 94 spilte minutter ble Norheim felt i boks etter fine kombinasjoner av han og Wichne. Dommeren pekte på straffemerket og Furtado noterte seg med scoring i det 95. minutt, en sikker straffe satt høyt i mål. Vi fortsatte å produsere sjanser og da det var spilt 113 minutter noterte Ugland seg med nok en cupscoring. En godt plassert markkryper fra 17 meter gav oss 2-0 ledelse. Et minutt på overtid av andre ekstraomgang satt Fram Larvik inn reduseringen og kampen endte derfor 1-2.

Vi er fornøyde med å være videre i cupen og ekstra gledelig var det å se at lokalgutten Eskil Topland Duesund fikk sin offisielle debut på a-lags nivå. Han kom inn når det var spilt 115 minutter.