Ask sin første uke i gult og blått - Føler meg hjemme

Ask Tjærandsen-Skau (21) er på utlån til Jerv ut 2022 og har nå vært i klubben i litt over en uke.

På den korte tiden har Ask allerede rukket å debutert for klubben. Kun dager etter han ankom klubben var han med i troppen mot Odd. I det 71 spilleminutt fikk han sine første minutter i Jervdrakta. Nå har midtbanespilleren fått en god uke sammen med laget og ser progresjon for hver dag som går.

- Det har vært veldig fint å komme til Jerv. Jeg har blitt godt tatt i mot fra dag en. Jeg har ikke vært her så lenge enda, men det er godt å være på plass og det vil bare bli bedre og bedre for hver trening som går, sier Ask.

Hvordan har treningen vært i dag (onsdag)?

- Treningen for meg i dag var rolig. Vi fikk drillet 11 mot 11 og hvordan vi skal posisjonerer oss i forsvar og når vi vinner ball. Det å se spesifikt på hvor rommene er. Jeg vil si økten har vært en god læring, forteller unggutten fra Bodø.

Hva kan du bidra med i Jerv?

- Jeg er fotballsmart, bra med ball og god venstrefot. Jeg ser på meg selv som en liten leder på banen, sier Ask med et smil før han avslutningsvis forteller om både sitt mål og om det lagmessige arbeidet som må til fremover. 

- Målet mitt er å spille kamper, det er hovedtingen for min del. Vi er et lag med stort potensiale som vi ikke får helt frem. Første halvtimen mot Odd så er vi vel så på høyde som de, og med min mening bedre. Så det blir å jobbe hardt på trening og se på video for å få ut potensialet vi har i denne gruppen, for da blir det poeng av det fremover!

Ask Tjærandsen-Skau har stor tro på laget og er en målbevisst unggutt vi vil se mer av fremover. Med smak på landslag, spill for Bodø/Glimt og innhopp mot Dinamo Zagreb under Mesterligakvalifiseringen er det ingen tvil om at vi vil se mer til denne talentfulle gutten!

Vi ønsker han hjertelig velkommen til Jervfamilien og ønsker han masse lykke til!

Annonse: