Flott nettverkssamling hos VikingBad!

Foto: Helge N. Olsen

I går, 25. januar gikk årets første nettverkssamling av stabelen og denne gangen startet vi året hos vår samarbeidspartner, VikingBad! 

Det ble en innholdsrik formiddag med inspirerende foredrag av administrerende direktør i VikingBad, Stein Viggo Karlsen. Han fortalte om reisen, utviklingen og hvilke tanker de har ovenfor kundens behov. Her har VikingBad laget en nettløsning der man kan designe sitt eget bad fra fliser til spotter og få den eksakte prisen. Noe VikingBad også har stort fokus på, er de ansatte og fasilitetene som er tilrettelagt for trivsel og god livskvalitet med treningsrom og fysioterapeut. Noe som VikingBad setter høyt for å få ned sykefraværet. 

Vi fikk også en spennende omvisning av Stein Viggo Karlsen. Vi vandret fra den nye delen med treningsrom, utstillingen, kontorer, lager og den eldre delen av bygget. En interessant ferd å kunne se hvordan de har tenkt rundt de ulike løsningene og hvordan VikingBad har utviklet seg historisk sett.

Til siste del fikk vi et intervju av hovedtrener Lars Bohinen og assistenttrener Remi Natvik. Før vi avslutningsvis fikk ord av daglig leder, Jon Ole Reinhardsen. Her ble det fortalt om gratisturneringen også kaldt «vinterturnering» som er godt i gang for barna.

Vi takker alle partnere som tok turen og VikingBad for en innholdsrik og spennende formiddag!

Vi ser frem til neste arrangement som er 27. februar, B2B Speed-dating som finner sted hos vår samarbeidspartner, Strand Hotel Fevik! 

Kunne du tenke deg å høre om mulighetene for din bedrift for å være med i nettverket? Ta kontakt med Kamilla Aabel på [email protected]

Annonse: