Arendals Fossekompani forlenger med tre år!

Arendals Fossekompani ASA er med oss videre på reisen ut 2026!

Arendals Fossekompani kom inn som samarbeidspartner i FK Jerv før 2022 sesongen. Siden da har den børsnoterte Arendalsbedriften engasjert seg i arbeidet som gjøres i Jerv. Nå velger Arendals Fossekompani å forlenge samarbeidet med ytterligere tre år! 

Vi tok en prat med Kommunikasjons- og bærekraftsdirektør, Hanne Nyborg Watts om forlengelsen av samarbeidet.

- For Arendals Fossekompani har det helt siden selskapets oppstart vært viktig å støtte initiativ og organisasjoner som jobber for å skape et bedre og mer inkluderende samfunn. Vi ser på FK Jerv som en utrolig god og viktig aktør, som gir barn, unge og voksne muligheter, idrettsglede, samhold og inspirasjon. Dette er viktige aspekter, som bygger samfunnet og bidrar til en positiv utvikling av regionen, forteller Watts.


Støtter opp om Fond og Gatelaget

- For oss er det viktig at den støtten vi gir, går til de som trenger det mest. FK Jerv sitt fond er med på at barn og unge som kommer fra familier og bakgrunner hvor økonomien er trang, men allikevel får mulighet til å delta på de viktige arenaene som idrett gir. Det at barn og unge får være med på idretten, selv om familien kanskje ikke egentlig har råd til det, gjør at de får utvikle seg selv og får den fellesskapsfølelsen som er utrolig viktig! Ved at de føler en tilhørighet, er det med på å hindre utenforskap, noe som betaler samfunnet tilbake enormt senere, sier Tobias og forteller videre om viktigheten av Gatelaget.


- Vi Arendals Fossekompani mener at Gatelaget også er en utrolig viktig satsning, nettopp av de samme årsakene. Ved å gi personer som av ulike grunner, har havnet på utsiden av samfunnet, mulighet til å kjenne et felleskap under trygge rammer. Gatelaget jobber nettopp med å få folk vekk i fra utenforskapet av samfunnet. På den måten sørger Gatelaget for at mennesker som kanskje ellers ville følt seg utstøtt, kjenne på felleskaps følelsen. Gatelaget får en arena som gir stabilitet og trygghet. Igjen er dette noen som går på Arendals Fossekompani sine verdier om å skape et bedre samfunn, sier Watts.

Langsiktig samarbeid

- Vi i Arendals Fossekompani gleder oss veldig til tre nye år som sponsor av Fondet og Gatelaget. Vi har stor tro på at sammen skal vi fortsette å utvikle regionen vår, for generasjoner! (også gleder vi oss veldig til kampen mellom Arendals Fossekompani og Gatelaget), forteller Watts avslutningsvis.

IMG_4069.jpeg
Tobias Øverli, Hanne Nyborg Watts, Leif Tore Klausen og Kamilla Aabel ser frem til videre samarbeid med Arendals Fossekompani!

Gatelagskeeper og frivillig, Leif Tore Klausen forteller hva den videre støtten betyr for han og Gatelaget.

- Arendals Fossekompani er med å bidra slik at vi kan blant annet dra på ekstra turneringer og at vi kan ha noen sosiale kvelder. Hadde ikke Arendals Fossekompani og andre samarbeidspartnere vært med, så kunne vi kanskje ikke reist på slike turer, sier gatelagskeeper, Leif Tore Klausen og forteller videre om viktigheten av de sosiale samlingene. 

- Sosiale samlinger og arrangementer mener jeg er kjempe viktig. Dette fordi vi kan møtes noe utenom fotballen og for å bli enda bedre kjent. Det tar fokuset litt bort fra fotballen når vi er i andre settinger. De som er med å bidra for Gatelaget gjør en stor forskjell. Tusen takk!, sier  Klausen og forteller avslutningsvis at han har utfordret Arendals Fossekompani til kamp og gleder seg veldig!

- Vi tar utfordringen på strak arm. Det blir veldig koselig og vi ser frem til det!, sier Klausen avslutningsvis. 

Vi gleder oss over videre samarbeid med Arendals Fossekompani og ser frem til fortsettelsen!

Annonse: