Are Strømland tar over Jerv 2!

Foto: NTB

Are Strømland tar over etter Erik Krokvik og blir Jerv 2 trener! Han vil også ha med seg videre Iman Mafi, som assistenttrener.

Hvordan er det å bli hovedtrener for Jerv 2? 

- Det er en fin oppgave å ta etter Erik Krokvik som har gjort en god jobb der i mange år. Det er en gruppe som har hatt god medgang og en fin sesong i fjor. Det blir dermed spennende å se om vi kan gjenskape mye av det i år. Vi har mange av de samme spillerne i en bitte litt tøffere avdeling, sier Are Strømland.

Hvordan ser du på utfordringen? 

- Et steg opp i Jerv, et steg opp for meg. Jeg er klar for den utfordringen etter 2,5 år i Jerv, sier Strømland og forteller om troppen. 

- Det kommer en del spillere fra G17 gruppa opp til Jerv 2. 2006 modellene som er eldst på G17, har nå gått opp til Jerv 2. Litt nytt og de fleste spillerne er igjen fra i høst, forteller Strømland som har tidligere vært trener for Egersund sitt 2. lag tilbake til 2019, som da befant seg i 4. divisjon.

- Vi er godt i gang med oppkjøringen og har spilt to treningskamper. Siste treningskamp var mot Våg, der vi tapte knepent. Vi slet med defensiv dødball, så dette er noe vi må jobbe med, sier Strømland. 

Resultatene fra treningskampene: 

Fredag 26. januar: 0-0 Jerv - Donn.

Mandag 29. januar: 2-3 Jerv - Våg.

Neste kamp er mot Vigør, mandag 12. februar.

 

Vi er svært galde for at Are Strømland er med oss videre og tar over hovedtrenerrollen som Jerv 2 trener!

Annonse: