Ange Mutsinzi signerer!

Arne Sandstø: - Vi signerer en av ligaens beste forsvarsspillere!

Det er en gledelig nyhet å kunne meddele at 25-år gamle Ange Mutsinzi signerer for Jerv. Dette er noe hovedtrener Arne Sandstø er meget glad for og forteller oss om ny-signeringen.

- Mutsinzi er en landslagsspiller for Rwanda som har spilt på et godt nivå i Portugal. Han er en allround forsvarsspiller som er meget god, en av ligaens beste forsvarsspillere. Han er en veldig spennende spiller som er i sin beste alder, midt i 20 årene. Jeg gleder meg til å se han utvikle seg her hos oss, sier Arne Sandstø. 

26155DA7-6C8E-4301-8714-329DA550A7AF.jpeg
Midtstopperen Ange Mutsinzi er klar for Jerv

Mutsinzi om valget

- Jeg valgte Jerv ettersom jeg fikk snakket med trenerteamet. De fortalte om prosjektet som er på gang. Det trigger meg og ikke minst at de liker meg som spiller, forteller Ange som ankom Norge søndag kveld. 

- Frem til nå har jeg spilt i Portugal for Trofense i 2. divisjon. Men nå fikk jeg muligheten her og skal jobbe hardt mot nye mål.

Hva er målene dine?

- Mine mål for sesongen er å jobbe hardt og hjelpe laget mitt til å kjempe om opprykk. Mine egne langsiktige mål er å spille på høyest mulig nivå og da krever det hardt arbeid, forteller midtstopperen. 

Første inntrykk?

- Det er fine forhold her. Spillergruppen er fin og de har tatt meg godt i mot. Trenerapparatet er bra og jeg liker plassen meget godt, forteller Ange med et smil. 

Landskamp mot Manè

- I fjor spilte jeg en landskamp for Rwanda mot Senegal. Her spilte jeg mot Sadio Manè. Det var en bra kamp som vi dessverre tapte 1-0 i det siste minutt, på straffespark. Men alt i alt var det en tight kamp og en fin opplevelse, tross tap, forteller den 1.87cm høye stopperen som gleder seg til å komme ordentlig i gang. 

C08649FD-343F-465F-A6C1-692EA5B901DC.jpeg
Her er signeringen i boks av Ange Mutsinzi. Thomas Sandstø er svært fornøyd!

Ange har signert en 2 års avtale for Jerv og beskriver seg selv som en rask, sterk og uredd stopper som kan spille både på venstre og høyre stopperplass. 

Vi ønsker Ange hjertelig velkommen og vi gleder oss masse til å se han i gult og blått fremover!

Annonse: