Andreas Olsvoll på utlån!

Olsvoll lånes til Ullern Fotball ut 2022 sesongen. Vi ønsker han masse lykke til!

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Ved den nasjonale utlånsordningen gir det en mulighet for vår keeper Andreas Olsvoll til å få spilletid på høyere nivå og utvikle seg ytterligere. Ettersom det ikke har blitt innhopp under årets sesong i Eliteserien dra Olsvoll på utlån til Ullern Fotball i Post Nord-ligaen avd. 1.

Ullern ligger på en 11. plass like over streken til nedrykksplass. De står med 13 poeng, og er like bak Sotra og Vard Haugesund som har 15 poeng. Tabellen er jevn helt opp til 5. plassen, så det vil bli en spennende høst for Kristiansanderen. Ullern er det laget som har sluppet inn nest mest mål under årets sesong. Så her har Olsvoll en viktig oppgave fremfor seg ved å stenge buret!

Hvordan ser du på oppgaven å skulle spille for Ullern Fotball og flytte til Oslo? 

- Blir en ny utfordring med spilletid. Det er en stor mulighet til å utvikle meg som keeper, samt bo alene og prøve meg på andre ting enn deg jeg er vant til. Ved å se på tabellen så blir det en morsom og stor oppgave å få litt å gjøre. Jeg vil stå frem og redde mest mulig baller for å holde nullen, sier Olsvoll. 

Hva gjorde at du valgte å gå på utlån til Ullern? 

- Det er en Post nord-liga klubb! Med tanke på min utvikling virker det som en fin klubb å få mulighet til å bli enda bedre i, forteller Olsvoll.  

Hva er målet for sesongen og personlig?

- Bli enda bedre som keeper og komme tilbake til Jerv for å utfordre førstekeeper-plassen. Jeg vil jobber hardt for å komme lengst mulig og bli best. Det har alltid vært målet mitt! 

Med dette ønsker vi Andreas Olsvoll masse lykke til med høstsesongen! 

Annonse fra Obos-ligaen: