FE4E3CBA-E620-4862-977E-9BE719062E2D

Andreas Olsvoll er tilbake! - Var med å reddet plassen

Etter tre måneder på utlån til 2. Divisjonsklubben Ullern har Andreas vendt nesen hjem igjen.

Andreas Olsvoll reiste på utlån til et kjempende Ullern lag som spiller i post Nord-ligaen. Her fikk han en pangstart da han med sin første kamp for Oslolaget, der de vinner hele 8-0! Siden dag en har keepertalentet markert seg og utviklet seg ytterligere. Vi har tatt en part med Andres om oppholdet i Oslo og veien videre i Jerv.

- Det var utrolig gøy å komme inn i en andredivisjonsklubb og få spilt mye. Jeg spilte fra dag en og fikk ti kamper totalt for Ullern, sier Olsvoll som nå er ferdig med økt og fullt tilbake i Jerv. 

- Jeg fikk utviklet meg mye. Dette med beina, feltarbeid og egentlig alt innenfor kamptrening, så dette var moro. 

Laget fra Oslo-vest klarte så vidt å holde seg med to poeng over nedrykksplassen og havnet på en 9. plass. Dette med god hjelp fra Olsvoll som voktet målet. 

- Vi holdt oss! Nest siste serierunde klarte vi å holde oss, så før siste kampen mot Moss var vi sikret. Det var utrolig deilig forteller keepertalentet. 

Hva er det fine og mest minnerike med Ullern oppholdet?

- Det er fellesskapet. En fantastisk fin gruppe, gjeng og trenere. De tok godt vare på meg. Det mest minnerike er Arendalskampen. Selv med 0-1 tap var det en veldig fin kamp for min del. Jeg hadde mange gode redninger og de slet med å score. Jeg holdt oss inne i kampen og de kunne fort vunnet stort, om jeg ikke hadde vært påskrudd og maks konsentrert, forteller Olsvoll.

Andreas Olsvoll har kontrakt med Jerv ut 2023 og er tilbake til hverdagen der han vil utvikle seg videre i keeperteamet sammen med Amund Wichne og Øystein Øvretveit.

Hvordan er det å komme tilbake til Jerv? 

- Det er utrolig gøy å komme tilbake igjen og møte de gamle kjente og nye fjes. Jeg tar utfordringen med å kjempe meg oppover og ta steg, forteller Andreas avslutningsvis og ønsker han masse lykke til videre med utviklingen i Jerv! 

Velkommen hjem til Jerv-familien, Andreas!

Annonse: