Andreas Olsvoll blir med videre!

Olsvoll signerer ut 2025!

Vi kan med glede fortelle at vår talentfulle keeper signerer for 3 nye år og vil være i keeperteam sammen med Øystein Øvretveit.

Daglig leder Jon Ole Reinhartsen er svært fornøyd med å ha Andreas med videre de neste tre årene.

- Olsvoll gjorde det veldig godt på utlån til Ullern i år. Vi kan se at han vokste veldig på det oppholdet han hadde på Oslo vest, sier Reinhardsen. Dette er noe keepertrener Tommy Runar er meget enig i. 

- Andreas er en ung keeper som er i en fin utvikling. Han har tatt store steg de siste årene og han har vokst veldig på utlånet han hadde i Ullern. Med hans enorme rekkevidde og ureddhet skal dette bli en spennende keeper å følge. Vi gleder oss til å fortsatt jobbe med hans utvikling i årene fremover, forteller keepertrener Tommy Runar.

Andreas Olsvoll om signeringen 


 - Det er helt supert å få signere for Jerv. Jeg trives både sosialt og sportslig i gruppa og ser frem til videre utvikling for min egen og lagets del, sier Olsvoll og forteller videre om fremtiden som skal bli i gult og blått.

- Det at Jerv ønsket å forlenge kontrakten min så jeg på som en tillitserklæring og et signal om at de ønsker å satse på meg. Det er et godt og profesjonelt opplegg rundt oss keepere i tillegg til at jeg har utviklet meg på alle måter og mener at jeg er en reell utfordrer til plassen mellom stengene, forteller Olsvoll med et stort smil.

Hva ser du frem til med de kommende årene i Jerv, Olsvoll? 

- Jeg ønsker å utvikle meg videre som keeper og som menneske. I tillegg så er jeg opptatt av å hele tiden sette meg nye mål, jobbe knallhardt, fortsette å utvikle min passion for det å være keeper og også være en solid bidragsyter for Jerv, sier den målrettete keeperen som ser på knallhardt arbeid og fokus som to avgjørende faktorer for å bli så god som mulig.

- Jobber man hardt og tar nye steg hver dag, er utenlandsproff i en enda større liga ett stort mål, forteller den høyreiste keeperen avslutningsvis. 


Vi ønsker Olsvoll masse lykke til!💛💙 Vi i Jerv-familien gleder oss til fortsettelsen og kunne følge hans utvikling!

Annonse fra Obos-ligaen: