Andrè Rosmer Richstad signerer for Jerv!

Richstad signerer ut 2025!

I dag er det klart at Andrè Rosmer Richstad (22) er å se i Jervdrakta de neste årene. Richstad kommer fra Fløy som han har oppholdt seg i fire og et halvt år. Nå er han klar for nye eventyr. Midtbanespilleren var med på treninger i sommer og etter sesongen. Det har overbevist Arne Sandstø og co for kontrakt ut 2025.

- Det er en fin klubb med gode fasiliteter. Spillergruppa virker bra og det er et lag på et høyere nivå. Dette er spennende, sier Richstad som kan entre flere roller på midtbanen.

Jeg spiller Indreløper, offensive midt og kant. En potet på midten i den offensive rollen, vil jeg si. Mine styrker som spiller er at jeg liker å ha ball, utfordre og skape ubalanse for motstanderlaget, forteller Richstad.

Målsetting & kjennskap

- Det som er min målsetning er at jeg ønsker å være med å bidra med gode prestasjoner for laget, sier midtbanespilleren som gleder seg til mange kule kamper, spesielt det å kunne møte rivalen IK Start.

Richstad har godt kjennskap til flere av spillerne på laget. 22-åringen kan avsløre at han har gått i klasse med våres Mikael Birk Giæver Ugland.

- Meg og Ugland har gått i klasse sammen siden 1. klasse på barneskolen og kjenner hverandre veldig godt. Olsvik er også en jeg kjenner godt og henger med. Dette vennskapet kommer fra tiden vi hadde sammen i Fløy. Jonna og Torje er også kjente fjes for meg, sier Richstad og forteller avslutningsvis at han gleder seg stort til å spille for Jerv og komme i gang!

Jon Ole om signeringen

- Richstad er en veldig spennende spiller med gode 1 mot 1 egenskaper offensivt og god med ball. Han er en spiller som har gjort det svært bra i Fløy og gjorde det bra i de treningsperiodene han har hatt hos oss. Vi gleder oss til å utvikle han videre i Jerv, sier Reinhardsen og takker Fløy for en god og ryddig prosess. 

Velkommen til klubben og Jerv-familien Andrè Rosmer Richstad!

 

Annonse fra Obos-ligaen: