Amund Wichne er klar for Jerv: - Gleder meg!

Etter to år i IK Start er keeperen nå klar for gult og blått ut 2022!

- Jerv er et lag som begynner å bli klar for Eliteserien. Det er ekstremt spennende å kunne bli en del av dette. Det å kunne være med på prosjektet som er i gang nå, frister veldig mye, sier Amund med et smil etter han ankom J.J Ugland Stadion - Levermyr onsdag. 

Etter 34 kamper for IK Start er 24-åringen klar for nye utfordringer i FK Jerv. Her vil han tilbringe flere treningstimer sammen med keeper kollegaer Øystein Øvretveit og Andreas Olsvoll.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med Øystein, Andreas og Tommy Runar. Jeg har stor tro på at vi kan få trent godt sammen. Det å pushe hverandre og bidra til at vi får en god treningshverdag vil gi resultater, sier Amund.

Daglig leder Jon Ole Reinhardsen er fornøyd med å få Amund på plass. 

- Amund har levert sakene i Obosligaen. Han er profesjonell og har god erfaring i bagasjen. Det er en keeper som er veldig god med beina, sier Reinhardsen. 

Videre håper Sørlendingen på en rolle der han kan bruke sine styrker i laget som kan bidra positivt. 

- Jeg vil by på meg selv og bidra så godt jeg kan med at vi holder plassen i Eliteserien. Med tidenes keeper presentasjon av Øystein Øvretveit mot Brann skal det bli litt av en oppgave å tukte han. Men man må gi 100 prosent på trening og pushe hverandre, så får vi se. Jeg gleder meg veldig, forteller Wichne avslutningsvis.

 

Velkommen til Jerv-familien Wichne!

 

 

Annonse: