AmodeiVisual blir med på laget!

AmodeiVisual kommer inn som bronsepartner ut 2024!

Vi kan nok en gang komme med en gladsak før helgen! Filmselskapet AmodeiVisual fra Kristiansand blir med oss på reisen! Dette gleder vi oss enormt mye til. 

AmodeiVisual skal være vår hovedpartner med ansvar for å lage spennende og givende spillerpresentasjoner av A-lagsspillere. Dette blir presentasjoner ved film som skal publiseres på våre SoMe kanaler under sesongen. Vi har fokus på å bygge profiler og være forbilder i FK Jerv. Dette mener vi er med på å profesjonalisere og løfte media ytterligere. 

Om AmodeiVisual

AmodeiVisual er et produksjonsselskap som holder til i Kristiansand og har lang erfaring innen regi, kamera og etterarbeid. AmodeiVisual har over 800 små og store publiserte prosjekter fra de siste sju årene.

AmodeiVisual produserer dokumentarfilmer, oppdragsfilmer, webserier, musikkvideoer og fiksjon. Ønsker du å sjekke ut AmodeiVisual kan du finne hjemmesiden her!

Dette sier regissør, Rikard Amodei om samarbeidet

- Vi i AmodeiVisual synes det er veldig gøy å kunne spille på lag med Jerv og vi gleder oss til en knall sesong med masse god og underholdende fotball.

- Vi er et filmselskap som gjør alt vi kan for å skape gode, visuelle historier. Jerv er et artig og fremoverlent fotballag. Med det har vi stor tro på at vi sammen kommer vi til å skape mye bra underholdning, forteller Rikard avslutningsvis om det kommende samarbeidet. 

Vi gleder oss masse til fortsettelsen og ønsker AmodeiVisual hjertelig velkommen til Jervfamilien! 

Annonse fra Obos-ligaen: